QUI SÓC?

Em dic Lucas i em definiré com un apassionat del món de la gastronomia, de la dolça i  de la salada, especialment de les postres. La cuina em permet transmetre com soc. Gaudeixo i faig gaudir amb el que faig. Com a persona m’agrada investigar, entrar en els detalls i conèixer el perquè de tot, vull deixar empremta en allò que faig, mai en tinc prou…

“Soc un pastisser/cuiner jove, amb formació en el grau mitjà a ESHOB – Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona

HISTÒRIA de LUCKIS

La idea va sorgir durant el confinament, arran de la covid-19 i de no poder relacionar-nos amb altres, de no poder gaudir dels restaurants ni poder compartir experiències culinàries o els mateixos plats d’una taula, acció que fèiem sovint i que forma part de la nostra cultura-educació.

La gastronomia va patir directament les conseqüències, i jo, de retruc, també, no hi havia possibilitat de treballar.

Per això vaig decidir emprendre el meu propi camí i compartir amb vosaltres una de les meves passions, la cuina de les xocolates.

Luckis és on puc fer el que m’agrada i mostrar-ho a tothom, per mi, fer feliç a algú és un dels grans plaers de la vida. Amb el meu projecte, intentaré fer-vos feliços, amb un simple i amorós tros de xocolata, joia gastronòmica, que a la majoria de les persones del món els hi agrada i el valoren.

” La xocolata té alguna cosa màgica que ens agrada gairebé a tots. “

Per mi, la xocolata és un dels plaers de la vida.